Trouwlocatie en uitvaarten

Door de bijzondere uitstraling en intieme sfeer biedt de kerk een prachtige ambiance als trouwlocatie. Door onze audiovisuele voorzieningen kan deze dag heel persoonlijk worden ingevuld. En het is mogelijk om de ceremonie rechtstreeks of achteraf te bekijken via het You Tube kanaal van onze kerk: Kerk Terwolde. Ook kan er een opname gemaakt worden op een usb-stick of dvd.

Als een dierbare is overleden moeten er in korte tijd veel keuzes gemaakt worden. Eén van die keuzes is: Waar houden we de rouwdienst? Onze kerk is beschikbaar voor condoleances en rouwdiensten en niet alleen voor leden van de kerk. De kerk is een mooie en warme plaats om afscheid te nemen van uw geliefden. Ook als u een eigen invulling wilt geven, bijvoorbeeld met uw familie, kan de kerk gebruikt worden. Door onze audiovisuele voorzieningen is dit afscheid heel persoonlijk te maken. En u kunt het afscheid rechtstreeks of achter bekijken via het You Tube kanaal van onze kerk: Kerk Terwolde. Ook kan er een opname gemaakt worden op een usb-stick of dvd.

Verhuur

Voor meer informatie over de  verhuur van de kerk en overleg over de mogelijkheden kunt u contact op met Henk Stormink, email: verhuur@pknterwolde-devecht.nl.

De kerk beschikt samen met alle verenigingen in het dorp Terwolde over een verplaatsbaar podium tot maximaal 40 m2. Dit podium is beschikbaar voor alle verenigingen in het dorp.