Activiteiten

In onze gemeente is altijd wel iets te doen. Kijk eens in onze activiteitenfolder 2023 – 2024. Misschien zijn er dingen bij die u aanspreken en waar u graag aan mee wilt doen. Daarom hier de activiteiten van de komende tijd op een rijtje. Wilt u nog meer informatie over een bepaalde activiteit blader dan even door naar de kerkbode. Daar vindt u verdere gegevens.

Daarnaast zijn er in en rond de kerk diverse activiteiten waarvoor vrijwilligers worden gevraagd. Lees daarom het volgende document om eens te zien of er misschien ook iets bij zit waaraan u uw bijdrage wilt leveren. Klik hier voor het overzicht


Elke zondag drinken we na de kerkdienst koffie. Of je nu wel of niet aanwezig bent bij de kerkdienst: Iedereen is van harte welkom bij de ontmoeting na de dienst.

Alle zaterdagen in juli en augustus: Open kerk van 10 tot 14 uur

Voor vakantiegangers, iedereen uit Terwolde – De Vecht, omliggende plaatsen en waar ook maar vandaan. Je bent van harte welkom om onze mooie kerk te bezichtigen. Of om een kaarsje te branden in de stiltehoek, een gesprek te voeren of stil aanwezig te zijn.