Activiteiten

In onze gemeente is altijd wel iets te doen. Kijk eens in onze activiteitenfolder 2023 – 2024. Misschien zijn er dingen bij die u aanspreken en waar u graag aan mee wilt doen. Daarom hier de activiteiten van de komende tijd op een rijtje. Wilt u nog meer informatie over een bepaalde activiteit blader dan even door naar de kerkbode. Daar vindt u verdere gegevens.

Daarnaast zijn er in en rond de kerk diverse activiteiten waarvoor vrijwilligers worden gevraagd. Lees daarom het volgende document om eens te zien of er misschien ook iets bij zit waaraan u uw bijdrage wilt leveren. Klik hier voor het overzicht


Elke 1e en 3e zondag van de maand is er na de kerkdienst koffiedrinken. In mei op de 4e en 11e. Of je nu wel of niet aanwezig bent bij de kerkdienst: Iedereen is van harte welkom bij de ontmoeting na de dienst.

Zaterdagen 4 en 11 mei: Brengdagen voor de rommelmarkt

Van 10.00 tot 13.00 uur staan de vrijwilligers van de rommelmarkt bij de kerk klaar om verkoopbare spullen in ontvangst te nemen. Deze worden verkocht op de rommelmarkt. Ruimt u de zolder of schuur op, wij zien u graag!

Vrijdag 17 mei Doe Club

Voor de kinderen van groep 6, 7 en 8 is elke maand een Doe Club avond. Soms een creatieve activiteit, een andere keer een filmavond of spelavond. Met 40 jongens en meiden een gezellige avond beleven. Wie wil dat nou niet?!

Zaterdag 18 Rommelmarkt, Kuiperstraat Terwolde

Elk jaar weer een super mooi evenement in het kleine Terwolde. Waar een dorp groots in kan zijn! Prachtige brocante en schilderijen, enorm veel speelgoed, puzzels en spellen, glaswerk en servies, allerlei soorten boeken. Of meer op zoek naar elektronica en LP’s? Een fiets of een mooie eettafel met stoelen. We hebben alles! Geniet van een lekkere kop koffie of thee met een plak cake, pannenkoek of broodje worst op ons grote terras. Een evenement waar je geweest moét zijn! Parkeren op eigen terrein voor slecht € 2 per dag per auto.