Activiteiten

In onze gemeente is altijd wel iets te doen. Kijk eens in onze activiteitenfolder 2023 Р2024. Misschien zijn er dingen bij die u aanspreken en waar u graag aan mee wilt doen. Daarom hier de activiteiten van de komende tijd op een rijtje. Wilt u nog meer informatie over een bepaalde activiteit blader dan even door naar de kerkbode. Daar vindt u verdere gegevens.

Daarnaast zijn er in en rond de kerk diverse activiteiten waarvoor vrijwilligers worden gevraagd. Lees daarom het volgende document om eens te zien of er misschien ook iets bij zit waaraan u uw bijdrage wilt leveren. Klik hier voor het overzicht


In de maand oktober drinken we zondag 1 en 15 oktober met elkaar koffie na de dienst. Iedereen is hierbij welkom, ook als je niet naar de kerkdienst komt. Het koffiedrinken begint rond 11.15 uur.

8 oktober Ga mee… fietsen naar Nijbroek.

We verzamelen om 9.00 uur bij de kerk van Terwolde. En vertrekken met de fietsen om 9.05 uur naar de oecumenische dienst in Nijbroek.

Liever met de auto? Of is het regenachtig? Verzamel bij de kerk, dan kunnen we zoveel mogelijk met elkaar meerijden. We vertrekken om 9.15 uur.

Eet mee…. opgeven tot en met 12 oktober

Ook dit jaar gaan groepen bij elkaar thuis eten. De groep bestaat uit 6-8 deelnemers. De gastheer / gastvrouw maakt een eenvoudige maaltijd. Een leuke manier om anderen te ontmoeten. Opgeven kan bij: mauritsvanelsacker@pknterwolde-devecht.nl / 06-46 51 73 57.

12 oktober Ga mee… wandelen

We wandelen ongeveer 5 kilometer en vertrekken vanaf de kerk. Tijdens de wandeling is er ruimte voor inspiratie, stilte, gebed of een gesprek. Na de wandeling drinken we met elkaar een kop koffie of thee. Een mooie manier om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van de mooie omgeving. Van harte welkom!!

25 oktober Start ontbijt-Alpha cursus

Alpha: een serie bijeenkomsten op woensdagochtend om samen met anderen het christelijk geloof te ontdekken. Beginnen met een ontbijt, gesprekken voeren over de basis van het geloof. Interesse? Meer info bij Mathilde van Triest of Swenne Bijzet (06-4027 5253 / sbijzetkerk@gmail.com)

2 november Ga mee… koffiedrinken op de Vecht

Gezellig met elkaar koffiedrinken. Voor iedereen uit de Vecht en Terwolde en omgeving. In gebouw Bethel Lochemsestraat 42 de Vecht. Het tijdstip volgt.

3 november Proef mee…. Ierse avond met whiskey proeverij

Een gezellige avond en de opbrengst is bestemd voor een project van Kerk in Actie voor rijstboeren op Sumatra. Meer informatie volgt.